Keputihan

Hai maaf soalan agak menjijikkan ..ada x ibu² yg ad mslh sama jugak...bbrpe hrni sy kena keputiha putih bila keluar agk gatal jugak.(Xbnyk sikit shje)..tapi harini pelik sikit..ttbe spender basah lepstu yg basah tu akan jd kuning ...tu pon dikira keputihan jugk ke ye? #SeriusTanya

4 Balas

Macam saya dah ada +ve GBS time 30weeks 5days , dia keluar warna kuning ii hijau . Tapi sekarang ada la sikit sebelum nie banyak . Amalkan minum barli @ makan yogurt 🥰 inshaallah

Boleh bgtahu kk time checkup atau boleh pergi klinik utk check. Dctor boleh amik sample utk check kuman gbs atau tidak

btw sy baru 27 week** first time jadi cmni..risau sikit

Cuba ambik probiotik capsule sis