sakit kepala

hai korg. sy prgnt 15week. petg2 selalu sakit kepala pening berlarutn smpai mlm nk tdo. perlu ke sy bebuka puasa kalau sakit kpala ptg2 tu 😌#ingintahu #firstmom #pleasehelp

4 Balas

betul tu sis berbuka je kalau x tahan.. sya 16w lebih kurang mcm tu. hri 1 and 2 je okay hari ke 3 dh start pening and mual dri tengh hri sampai jam 3 lebih, husband pon suruh buka takot jd apa² kat baby.. apa² pon semoga dipermudahkn segala urusan ibu² 😊

sy 14 week, hadap benda sama juga. start petang jam 4, da rasa lain smpai la ke malam. pening, sakit kpla tension, kdg migrain. kdg trtanya², normal ke tu ya ? hmm. klau sy xtahan, mmg berbuka. jgn paksa.. nt bahaya ntk baby ..

sy sejak puasa sakit kepala sgt ii.. cek darah ok xde drah tinggi... ingtkan sy je yg sakit kple

berbuka je sis kalau tak larat. puasa boleh ganti.