Nak tanya (covid test sebelum masuk lr)

Hai korang,nak tnye lah kan, selalu nya kalau hospital yg suami boleh teman masuk lr tu, mesti kene covid test dulu kan??? Slalu nya covid test tu hosp akan buat ke or kite kene beli test tu sendiri n buat time bila ye???? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

masa sy nk bsalin, suami buat sendiri tp kena ada report dari klinik xsilapnya.

10mo ago

Oh yeke sis. Kalau buat kt hospital tu cmne yee sebelum husb nak masuk lr tu?