Normal ke macam ni

Hai korang saya dah lewat 3 minggu,ikut last period kiranya dh 6 minggu .. buat upt kputusan still smar smar .. tak pergi klinik lagi sebab kbnykn cakp x perlu lagi .. Tiba kluar mcm ni tapi tak sakit .. kenapa ya#firstmom #pleasehelp #bantusharing

Normal ke macam ni
5 Balas

Siapa yang cakap kat awak tak perlu klinik tu? Ya Allah Risaunya. Pergi klinik dengan segera sis. Doktor sahaja yang boleh tentukan keadaan awak ni normal atau tidak. Awak perlu tahu sebarang pendarahan/spotting yang berlaku ketika pregnant sangat sangat tidak normal ya. Perlukan pemeriksaan lanjut daripada doktor. Cepat pergi sis.

Better pergi jumpa dr, sebab saya pun sama darah keluar banyak tapi upt + dah banyak repeat upt pun masih +, saya dh pergi scan dr x nmpk kantung, dr sruh repeat scan lagi 2 week sbb kata dr pregnant mana boleh keluar darah banyak, saya hrap xde apa2 yg berlaku

10mo ago

Melalui pembacaan saya kalau sikit “spotting” dan bukan warna merah darah itu normal, tapi baik awk pergi check dengan dr nak pastikan

Yup sy pon keluar spotting tapi coklat. Doc kata sbb awal kehamilan. Tapi kalau keluar darah kenaa terus pgi hospital. Better awk cek dgn doc

10mo ago

Better trus p hospital ya.. darah keluar lebih 2hari kira xnormal tauzz

Eh sis ni kena pi check atau sis pi hospital terus sis. Jangan tanya2 sini dah terus check dgn doctor. Semoga dipermudahkan

Better gi check sbb I mcm ni jugak lepastu jadi chemical pregnancy