Menangis bila meniarap

Hai ibu2.. Saya nak tanya, normal ke kalau baby saya dah 2bulan 21hari tapi bila kita tiarapkan dia nangis n tak suka. Saya dah buat tummy time dari newborn lagi. Tapi sampai sekarang dia Masih nangis2 dan nampak tak selesa. So saya berjaya tiarapkan dia dalam beberapa saat je. Yang ni anak ke 4..anak2 sebelum ni ok je. Saya risau la..takut dia sakit.. #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

bukan sakit tapi memang ada baby tak suka buat tummy time 😆 cuba buat kerap tapi tak lama.

dia nk berlainan ckit kut dari abg / kakak dia 😁

2y ago

mungkin la kot.