Detail scan

Hai ibu2..nak tnya..detail scan penting x.?? Kalau x buat detail scan xpe ke.?? Ade ke yg x buat detail scan.?? #firstbaby #firstmom

29 Balas

pada saya penting . sbb nak tahu keadaan bby dlm tu . sbb dari stu kita boleh tahu keaadaan bby .

xbuat pn xpa..xpenting sngt..sy xpnah buat anak dah nak masuk yg kelima ni..

Lebih baik buat utk kita check kesihatan baby, amik 2D je klu x de bajet

kalau sis nk buat, sis try cari klinik aurora, tgh ada promo tu..

saya tak wtpe scan details lgi

penting utk tahu keadaan baby

lg bagus kalau buat

Penting sangat

penting awak

2y ago

Okayy,,tq info🥰