39 minggu cirit birit

hai Ibu² yg berpengalaman .. Hari ni saya genap 39mggu .. kerap sakit kepala hari ni cirit birit Dan bagian bawa tu sakit nyeri kdg².. tapi lendir or ketuban tu takda lagi.. ada ka itu tanda nak bersalin? Due 23/12/23 takut sangat kalau² terkena induce 🥺🥺 #firstmom

1 Balas

kdg sakit pon boleh buat ada bukaan tanpa keluarkan air ketuban..macam saya aritu pon dok kerap skit pergi hospital da de bukaan. ketuban tu doc y tlong pecahkan bukan pecah sendiri. mcm sis da 39w jd boleh je ke hospital kata da kerap skit tmbh sis kerap cirit tkot bdn kurg air nt. jd pergi je hospital