Cts-Carpal Tunnel Syndrome

hai ibu2 smua..ada x yg berpengalaman kena CTS ni ..tangan jadi bengkak..kebas n lemah ..doc kata x ada ubat..cuma kena tunggu hilang lepas bersalin..tp nak tunggu msa tu terasa lama sangat sbab pergerakan terbatas , tambah2 lagi kalau brkerja ..ada x yang penah mngurut brubat cara kmpung? #seriusnanya #firstmom

Cts-Carpal Tunnel Syndrome
5 Balas

Hye saya nak tanya carpal tunnel syndrome ni selalu berapa weeks ye boleh detect? Sebab saya skrg dah 33 weeks risau pulak

1y ago

sy kena masa trimester 2 sebelum masuk 20w 😂 mmng sakit bila kebas tu. Semoga sis cepat sembuh ya