Demam & Tak Makan

Hai ibu2, selasa minggu lepas saya ada inject kancing gigi, lepastu ptg tu terus demam panas. Demam2 tu, selera makan pun putus terus. Dh paksa mkn tp muntah balik. Badan pun panas sangat, nk angkat pun tak ada kudrat. Sudahnya, 3 hari mcmtu lah tak lalu makan sebab masih demam. Saya pregnant 16weeks mcmtu. Perut pun dh sakit2 tp tak ada bleeding, mkn pun muntah balik. Risau sebenarnya, mcm mana ya dgn baby? Dh paksa mkn minum pun kluar balik. #firstmom #ingintahu

2 Balas

Sy dh 20w, belum suntik lg ni.. normal ke

2y ago

saya suntik week 21, alhamdulillah ok, xada demam apa, cuma kebas je.