39minggu5hari

Hai ibu² saya dah 39minggu5hari , tak ada tanda² nak bersalin , hari khamis genap 40minggu , saya dah buat macam² kerja rumah sampai sakit pinggang tapi tak ada rasa nak bersalin , ibu² ada tips tak? #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Hai. Cuba banyakkan berjalan. Ajak suami pergi taman ke. DiSamping tu, yang boleh saya bagitahu banyakkan berdoa dan bercakap dengan baby. Moga dipermudah urusan bersalin

2y ago

baik , terima kasih