Ingin tanya ibu ibu yang ada pengalaman macam saya

Hai ibu2 ...saya ada sedikit trauma...adakah ini darah keguguran atau spotting...saya pernah gugur bulan 3 yang lepas pada tahun ini...dan hamil lagi bulan ini..#firstmom #pleasehelp

Ingin tanya ibu ibu yang ada pengalaman macam saya
5 Balas

trimester 1 nor.al spotting tapi kalau tapi cepat ke klinik....maklum detail kat dr dah berapa kali jadi...kalau kerap dr bagi duphaston nanti..bertindak cepat k

9mo ago

untuk lebih kepastian terus pergi klinik jee

Sy pernah gugur bulan 6 tahun lepas Alhamdulilah preggy balik bulan 7 tahun ni, kalau spotting begini ada sakit2 mcm segugut boleh terus g check up

saya pun baru keguguran yg bulan 3,,skrg pregnant balik syukur skrg da 10w,,sis da scan ke,,,klau belum cpt2 pegi klinik,,boleh dr bgi ubat kuat rahim,,,

9mo ago

dah scan tapi masih nampak kantung saja....dan saya minta ubat kuat rahim doktor ada bagi...

Macam saya, gugur bulan 3 tahun ni jugak then preggy semula bulan 5 tak lama bulan 7 misscariage balik :’)

9mo ago

1. Jarak hamil semula tu dekat 2.dr suruh jarakkan 6 bulan utk preggy balik 3. Makan folic acid Itujela dr pesan 🥲 nnt kalau preg balik dr suruh makan ubat kuat rahim, rahim sy lemah . Lepastu tkle buat apa apa kerja pun

Pergi hospital check…