Tangan kebas waktu malam

Hai ibu2 pernah rasa kebas tangan waktu malam tak? Sy skip susu sehari je smlm. Malam2 terus kebas tangan. Selalu minum frisomum. Lepastu husband beli susu tepung kambing. Xboleh nak minum baunya. Bila xminum susu jd kebas pula..terpaksa minum juga susu kambing tu sambil tutup hidung, minum dgn makan buah baru ok tekak. Khasiat nya bagus.. Ada vitamin c, kalsium Mcm2 lg..#firstmom

1 Balas

ubat yg doc bg makan tak? kalau blh jgn skip semua vitamin tu. takboleh mnum susu kambing takpe sis, susu kurma lagi bagus 🥰

2y ago

Makan je. Iberet.. Kalau tak makan ni terus low hb walaupun sehari xmakan.. Hb paras2 11 je..