CARA UNTUK BANYAKKAN SUSU BADAN

Hai ibu² nak tanya, time pregnant ni selalu amalkan apa untuk ada susu badan ye.. Macam mana kita nak tahu yang kita dah ada susu badan start kandungan berapa minggu #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

x pasti brapa minggu..tpi time mngndung ni dsarankn mnum susu kambing..buah kurma..atau boleh yg ada 2² Bhan ni trus..n time pas bersalin tu lbihkn mnum air putih,makan yg berkuah cmtu..utk tmbh air susu..n klau ada betik, ambil betik muda tu rebus..mau ltak sama ayam atau selebihnya tu..ikut citarasa masing2..

1y ago

Saya consume susu kambing sis n Alhamdulillah takde rasa panas🥰