Sakit bawah perut

Hai ibu2, nak tanya normal ke sakit bawah perut bilaa kita menunduk? Lpastu skrg nie kerap rasa macam sengal3 dekat area kemaluan. Usia kandungan baru 26 minggu. Bantuin sayaa. Anak sulung 🥹

4 Balas

saya rasa normal 26 week kan dia dh besar dia menolak lagi pulak nnti dia nk pusing kepala dia ke bawah

sis pakai stokin tebal yg cengkam kaki bila tdo mlm. sy klu dtg sakit ari2 pkai tu mmg berkesan sgt

10mo ago

Tinggikan kaki tu mcmana ya? Letak bantal bawah kaki ke? Then position badan mengiring ke terlentang? Saya cuba letak bantal bawah kaki, tapi tak selesa pulak baring mengiring.

Sy 22 mggu sama juga ada rasa mcm tu

10mo ago

Saya 26 minggu rasaaa.

normal