Kulit Kering

Hai ibu2. Nak tanya dan minta pendapat. Kalau kulit baby kering macam ni biasa ibu2 letak losyen ape ye? Boleh kongsi? Kering ye tak byk tapi ade sekitar lutut tu. Baby baru 3 bulan 15 hari. Tq ibu2. #ingintahu #SeriusTanya

Kulit Kering
2 Balas

Anak saya memang rutin pakai lotion dari lahir. Lepas mandi mesti apply lotion. Anak saya pakai one set sebamed (shampoo, body wash, lotion).

4mo ago

Sama-sama. I see. Anak saya pulak tak pakai minyak hehe. Pakai body lotion je. Ada beberapa brand lain lagi yang awak boleh try - Cetaphil - Aveeno - Mustela - QV