Scoliosis ( Tulang belakang bengkok)

Hai ibu² dan bakal ibu.. Saya nak tanya, dekat sini siapa yang pregnant dalam masa yang sama ada sakit scoliosis.. Saya nak tahu pengalaman pregnant ada scoliosis ni sakit daripada yang pregnant normal ke #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Hi sis. Saya juga penghidap scoliosis. Tapi ini juga kehamilan kali pertama saya. Curious sangat nak tahu, harap ada yang balas soalan sis.

1y ago

ye betul tu..sis dah berapa mnggu kandungn.. kalau tak keberapan nak tnye juga sis scoliosis bhgian mana