Pantang bersalin czer

Hai, ibu-ibu pernah dengar tak, bersalin czer tak boleh makan telur? Saya dah 4bulan still takot nak makan😅 Luka czer dah okay,cuma kadang2 rsa sakit kat dalam #firstmom

2 Balas

saya 8hr lps czer dah makan telur😃 semua ok jer.. skg baby dah 2bulan lbh.. mkan telur xda masalah mom, asalkan x allergic dgn telur.. 🤗 try and error k..

telur ni protein. protein la yang banyak kena makan untuk luka pulih. saya pun czer gak makan je semua. luka pun elok cantik anak dah besar ni