Trimester kedua

Hai ibu ibu, normal ke kalau masuk pertengahan trimester kedua jadi banyak tidur waktu siang? Mengantuk dia mmg tak blh tahan , mana mana tempat nak tidur rasa penat sangat , dh cuba kurgkn aktiviti dan jaga waktu makan tp masih rasa mengantuk yang amat #seriusnanya

4 Balas

Hi mommy, sama macam saya jugak.. masuk 2nd tri ni mengantuk dia tak boleh nak bincang dah 😅 dah nap petang pun mlm tu tetap juga tidur awal..

8mo ago

betul, kadang tu rasa mcm seharian dh tidur tapi masih mengantuk 🤭

normal rasanya , saya pon kalau siang mengantok juga ... kalau siang tu tk tido malam tu pukul 8.30 dah terlelap dah ... 😂

8mo ago

fahamm ye awak, tak boleh nak menahan dh 😂

memang mengantuk memanjang , buat kerja rumah pun tidak boleh hm . faham sangt momies 🫣

8mo ago

hahaha diajak tidur sekali, nanti dh kluar ramai ramai tak tidur jugak 😂

Depends org kot.. sy first trimester letih sikit, masuk second trimester aktif balik dh

8mo ago

mungkin, sbb masuk awal 2nd trimester tu dh okay aktif yg amat, masuk pertengahan mmg mengantuk memanjang