Bayi 4 bulan jatuh katil

Hai ibu ibu.. nk tanya anak saya 4 bulan jatuh katil.. tinggi katil paras lutut.. perlu ke sy cpt cpt bwk ke klinik? Atau sy kne tunggu apa apa simptom baru pi? Lps jatuh dia nangis.. tapi skejap ja lpstu elok ja sengeh sengeh ketawa.. jadi sy ragu ragu perlu ke sy ke klinik untuk buat pemeriksaan selanjutnya. Trima ksih 🥰 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

Hai. haritu anak saya jatuh atas toto nipis dari pegangan semasa duduk. muntah 2-3 kali then terus saya bawak ke hospital. kena tahan jugak la untuk 1 hari for observation. alhamdulillah until now anak okay je. tapi kalau awak rasa takut, bawak je gi klinik kanak2 untuk kepastian. nanti doctor akan advice. check jugak kepala yang kena lantai tu bengkak ke or ada crack ke.

pantau 24jam. tgk bahagian mana yg kena lantai dan klu dia muntah masa menyusu, bawa ke hsptl terus