Scan 2x sebulan

Hai ibu ibu. Ada tak macam sy first time mom yang kerap nak pergi scan tengok baby growth😅 hari hari tertanya anak okay tak tuu. Sy baru 14 weeks. #firstmom

2 Balas

hahaha saya pun kalau banyak duit nak pergi scan baby setiap minggu sebab excited nau. tapi saya sabar2 je.. last scan masa week9 kecik lagi, lepastu week13 tgk2 dah ada kepala tgn kaki hidung excited sangat haha. sabar ya sis

4mo ago

masa week 13 tu nama dia growth scan ye? sy plan nk prgi scan kali kedua.. 1st scan masa 6w je.. nk p klinik nk ckp scan apa tk thu

Sabar sis. Kecik lgi nk tgk byk kali. Kena develop sabar. 😂 bykkan berdoa kalau risaukan anak then belilah doppler ke apa utk dgr heartbeat dia