Tiada morning sickness

Hai ibu, 10weeks ada ke yg dah hilang mual/loya..normal ke takde morning sickness @10weeks#ingintahu #firstbaby #bantusharing

7 Balas

Saya masuk 10 weeks pun dah bertenang loya2, kecuali bila bau busuk sangat je. Masa mula2 dulu asyik loya je. Alhamdulillah, fikir positif harap semuanya baik2 hehe

Sy takde morning sickness sampai skrang first baby. Sblum pregnant asal makan banyak je akan muntah. Masa pregnant behave pulak perut ni .. hehe Alhamdulillah

Sy 10wks gak. Alahan sebelah ptg lak. Kembung perut. Tu pun dh syukur. Dpt la sy urus rumah pagi² tu. ptg rehat je

1y ago

saya pon kerap kembung perut, even dah makan pon sejam lepastu perut kembung mcm tak makn lagi😂

Sy dri awal prgnnt smpai skrg dh 11week xda alahan apa2 pon…Alhamdulillah #firstbaby

Alhamdulillah sy dri mula prgnnt smpai skrg 10week xda alah apa2.. #1st bby

Okla tu dh takde mual. Sy xde langsung mual ke alahan apa 3 kali pregnant

Sy Awal Pregnant Sampai sekarang 13 weeks .. X de Ape Ape Pon.