Belum ada tanda2 bersalin

Hai. Due date saya 16/3 & belum ada tanda2 nk bersalin lagi. Nurse cakap kalau masih blum ada tanda2, nanti 15/3 kena admit & hosp akan aturkan mesti lahir baby dlm 15 or 16hb tu. Saya ada gdm & asma. Boleh tau yg ada pengalaman, beranak normal or ceaser ya kalau belum ada tanda2 mcmtu? Or masih menginap dlm wad sampai ada tanda2? Saya baru 23 tahun & first mom. #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Balas

jgn risau sis,sy EDD 27/2..pagi tu jgk keluar tanda2 lendir darah..masuk hospital lepas Isyak..pkol 5.38pg 28/2 sy selamat bersalin..sis akn alami keputihan luar biasa semakin hari semakin banyak tu la tanda2 sy sblm kluar lendih campur darah..