Nafsu makan trimester kedua

Hai. Just curious one thing. Normal ke pada kandungan usia minggu ke 15, nafsu makan tetiba meningkat? sebelum ni nak makan banyak pun susah, asyik muntah. harini je makan banyak. adakah kandungan sihat je? or memang trimester kedua, memang betul orang cakap fasa bahgia untuk ibu mengandung? #firstbaby #ingintahu

2 Balas

sama lah kita sis, masuk 14w ni dah boleh mkn macam2. sebelum ni tengok nasi pun muntah

1y ago

Alhamdulillah. Kdg2 takut jugak sebab ttiba okay😂 thanks sis reply. Semoga smua urusan dipermudahkan✨