Vitamin Prenatal @supplement semasa hamil 4 minggu

Hai boleh sy tanya jika baru hamil 4 minggu boleh ke makan supplement hamil yg ada di pasaran? contoh macam blackmores atau obimin. atau saya makan folic acid sahaja sehingga waktu check up nanti? #firsttimemom #4minggu

5 Balas

saye abik maltofer fol complex dh smua keerluan n perisa coklat so xtriggered alahan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Acid folid dulu.. Utk lain²tu biasa nya da buka buku pink (12 Weeks) baru mkn y lain2

tgu je 8w nnti masa pg scan doctor bagi ubt. xpon beli folic acid je dkt pharmacy.

sye mula mengandung first dulu terus mkn obimin.. vitamin lengkap..

makan acid folid je dulu. lain2 supplement tgu masa cek up doc dulu