Motor buai yang smooth

Hai boleh suggestkan motor buai yg smooth tak? Sy beli jenama momohouse tengok hayunan motor buai tak smooth macam ade hentakan bila tali terkena kat besi, dah tukar kedudukan spring dll still same , sy kesian kat baby je bila hayunan tu tak smooth #firstmom #ingintahu

3 Balas

Dia ikut kelajuan kot saya rasa… kalau laju memang akan macam terhentak2… kalau slow okay ja rasanya…saya tak ingat brand apa tapi yang gambar penguin tu saya guna dari anak 1st sampai 2nd…

5mo ago

owhh, sy dah tukar kedudukan spring dan bilangan spring tetap same, mcm ade terhentak2

tukar spring . spring buai electric yg dia bg memang problem , hentak kuat sgt smpai baby tak selesa . sy tukar ke spring buai manual tu je . so far mmg okayy sgtt

5mo ago

owhh yekee sis, sy dah tukar jugak spring dan bilangan spring. tetap same. takpelah mungkin salah pasang atau mmg tak smooth

Momohouse mmg tak smooth, terhentak2 n bising, saya tukar brand POMA baru smooth.

5mo ago

okay sis. sy rase nk tukar motor buai sbb kesian tengok baby terhentak2 bila tali kena spring