Air akar kayu

Hai. Boleh ke minum air akar kayu semasa kandungan baru 7-8 minggu? Parents in law nak bagi minum air ni tapi saya risau pula 😅 Lagipun ini anak pertama saya. Apa pendapat anda? #firsttimemom

4 Balas

kalau awak tengok dalam list makanan apa yang boleh apa yang tak boleh dalam apps ni, air akar kayu termasuk dalam list tak boleh consume semasa hamil dan akan ada remarks ❌. so jangan minum ya. cakap awak takde selera atau awak taknak ambil bahan sebarangan.

jangan minum... dia ada niat nak bunuh Baby awak.. pengalaman sy sendiri.. percaya lah cakap saya

Untuk apa minum tu. Bagi saya takde kepentingan apa apa pun.

TAK PERLU MINUM AIR AKAR KAYU, TAK BOLEH SIS.