Minum air gula

Hai.. Boleh info macam mana kita akan tahu result bacaan lepas minum air gula ? Ada dapat call ke atau masa next appoinment ? Baru 1st minum masa kandungan 9weeks dan next appoinment 2minggu lagi. #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Depends dekat kk tempat awak. If ramai, dia akan call kemudian if sangkut. Mcm sy, pagi minum, ptg pkul 5 nurse call inform sy sangkut😬

klu bacaan awk xcantik, misi akn call awk within 3 days from tarikh test. klu tak dpt call, next appt baru dpt tahu result