Kepala baby besar

Hai bakal mommy, saya ada scan dkt kk n hosp. dr kata kepala baby ada sdikit besar. sy 33w n kepala baby 36w. tapi dr kata yg lain ok. dr xbole nk cari punca sbb baby dah besar n dr kata kalau detect awal bole tahu sebab. sy scan details masa 23w semua normal. ada ke yg mcm saya? apa yang boleh saya buat ye ada ke yg pngalaman mcm saya? sy nak sgt bersalin normal huhu#firstmom #firstbaby

1 Balas

kuat minum manis x mommy?

12mo ago

air ketuban normal, but boleh ikut cara sis.. nak kena cut karbo dgn gula huhu tq atas cadangan👍