Buku Pink #firstbaby

Hai Assalamualaikum, saya nak bertanya untuk pertama kali buka buku pink , perlu ke saya membuat temu janji online ? Atau saya boleh terus ke klinik berdekatan ? #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

4 Balas

kalau KK kat tempat sy, sy terus dtg ke KK untuk buat pengesahan awal kehamilan.. masa tu sy dah 7wks.. selepas sy dah dpt pengesahan dri doctor, nurse terus set appointment untuk buka buku pink.. KK kat tmpt saya ni masih belum ada appointment online.. call pun mereka x angkat..

2y ago

Sama sis , saya dah buat buku pink. Alhamdulilah tak perlu appointment walk shja sebab call pun tak dapat.

call kk, kalau tak angkat, walk in je sis, nnti dorg bagi tarikh utk buka buku.

Awak area mana? Klu klang valley bole buat appt online. Kt qmed.

call je sis.. nt dorg set kn appointment

2y ago

Terima kasih 🥰