HILANGKAN HIDUNG TERSUMBAT, BABY UMUR 1 BULAN LEBIH??

Hai Assalamualaikum moms.. Tolong bgi sya tips mcm mna mo hilngkn hidung trsumbat?? Ank sya bruu sbulan lbih..selsema, smpai hidung trsumbat ..rsa risau jgk tiap kali tdow mlm smpaii ssh mo brnafas lgi2 kena angin kipas...apaa prlu syaa buat?? Tolong sya..sbb ni bby first sya tdk ada pngalaman 🥹🥹#seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Hi mommies, saya pun sama sebulan lebih juga mungkin sebb cuaca dan keadaan kampung saya yng bnyk asp rokok dn sebagainya dia batuk ii dan selsema… saya beli sterimer di pharmacy di watson ke ada je… dia nasal spray mmg sesuai untuk baby usia 0-2tahun… saya guna dekt anak Alhamdulillah lega sikit hidung dia kalau tk tarik nafas je bunyi hingus dia… mommies boleh tryy tapi kalau teruk sgt bawa pergi klinkk

1y ago

nk mntk picture dia sist blh tk snng crii nti

bwk pg klinik lah.