First preg😊

Hai assalam . sy baru msuk trimester dua . nk tnya kepada ibu² mengandung semua klau kita terangkat benda berat lalu sakit dkt rahim kita ni . terus jumpa doktor ke atau letak minyak ja . #ingintahu #first_baby_16weeks

2 Balas

klau saya memang mcm tu, bila sy dukung anak yang sulung.. lpas tu mesti sakit pinggang, dan perut mcm mngeras sikit.. kena kurangkan angkat berat.. semoga sis baik2 saja..

2y ago

amiinn..terima kasih sis😊😊

rehatkan badan. kalau Boleh jgnlah angkat lagi benda Berat. kalau sakit Sangat, Terus ke hospital

2y ago

terima kasih sis😊