Set Berpantang yang Jimat

Hai assalam. Saya first mommy. Boleh mommies snraikan barang yang sangat2 penting utk berpantang sendiri. Saya tak tahu nak beli apa😂 daripada benda yang basic sampai yang penting. Saya kalau boleh nak barang yang jimat#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Sy plan nak beli lotion mustajab, barut, daun2 utk mandian( ada jual peket2 d shopee), buah2 kering utk milkbooster(pun ada jual d shopee peket2 kecik). utk dalaman lak sy plan nak beli jmr mustanir dari bonda rozita

Hi, sis. Yang sebenarnya set pantang ni tak wajib dan bukan keperluan yang mesti ada ketika pantang. 😊 Jadi tak pakai pun takpe. Saya sendiri tak pakai. 😊

12mo ago

Maaf, yang itu saya tak pasti 🙏. Sebab saya tak pakai, takde pula masalah berangin. Mungkin ada mommy lain yang akan komen ke awak.