Baby Kurang Gerak

Hai Assalam , Due Date 6/7 Ni Dah Taklamaa , Tanda Tanda Pun Masih Belum Ada , Tapi Bby Kuat Mengeras Dan Kurang Aktifff . Sakit Pun Tak Adaa Pun Lagi . Better Pergi Hospital Terus Ke Mcm Mne ? Atauu Tgguu Sakit Duluuu . #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Baby gerak cukup 10 kali tak? Sy due 17/7 baru checkup pagi tadi nurse saya pesan if baby kurang gerak dari biasanya terus je gerak pergi hospital , katanya baby kurang gerak tu pun boleh jadi salah satu tanda bersalin.

1y ago

kalau xckup better g hosp trus sis. jgn tggu lama2.