Anak tak membuang air besar

Hai. Anak saya umur sebulan. Campur DF + FM. Tapi FM sehari 1 atau 2 kali shja. Sudah seminggu tak membuang air besar. Perut ok x kembung, buang air kecil normal. Perlu ke ke klinik utk consult dengan dr ?

1 Balas

kalau mommy was2 better p ya...kalau xsilap sy anak xberak lebih seminggu kena jumpa doktor...tp sy mcm sis juga..anak sy xberak langsung...sy buat urutan ILV after mandikan baby utk lancarkan usus dia supaya dia dapat berak..1 hari 2 kali saya buat.. alhamdulillah ank berak.. bukan sikit tau..banyak 😂