Siapa tahu jadual berat bayi premature

Hai anak saya lahir premature, di buku biru baby cuma ada jadual berat bayi normal. Jadi saya ingin tahu berat baby premature saya ideal atau x setiap bulan #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kalau doc sy dlu..dia ckp pengiraan umur ank ni kena ikut due date dia yg sepatutnya dia keluar....so berat pon ikut dr stu juga....mcm ank sy dlu...due bln 1 tp keluar bln 11...so bila bulan 2 br dia kira berat mcm umur sebulan...