37 weeks belum ada tanda bersalin

hai. ada yang 37 wks ke sekarang? saye blm ade tanda lagi..cuma bahagian bawah tu je rase sakit mcm menekan.. kaki dah kembang...mmg tak blh bdiri lame. baby kick still okey...ade tip ke nak cepatkan bersalin? selain bersama suami. #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

sye sma dgn sis 37week,,tapi da bersalin,,(baby kurang gerak)..sye buat senaman utk bukaan Alhamdulillah bila doc cek jln dah 3cm

1y ago

ya sis xsmpai 10kali,,cuma 5kali je,,yg lain2 tu selow sgt gerak (terus ke hospital) cek bukaan da 3cm,,

Ada sesak nafas tak? Saya ada. 37w4d