Keputihan coklat

Hai . Ada x mommy yg ada keputihan warna coklat mcm spotting tu ? Sye skrg 18weeks+ . Kenapa ya ? #firstmom #firstbaby #ingintahu #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Awak ade pergi klinik tak ? Doctor cakap ape. Saya bru jadi pagi tdi , ingat kalau berterusan nak pergi klinik. Saya pn 18weeks sama . Hmm

2y ago

Sye haritu pergi klnik . Alhamdulillah baby okay . Sye x hari2 .. seminggu sekali . Kdg2 2 hari sekali . Awak bnyk ke ?

saya masa kena mcm tuh, terus g klinik n then doktor ckp sbb rahim tak kuat .

2y ago

time tuh dlm 10w mcm tuh, mmg baru sgt, tapi lepas makan tuh mmg takda dah, sblm tuh biar juga.

pg klinik @hospital sis..sy keputihan+darah..rupanya sy ada gbs+

2y ago

skrg ni dh xde dh darah