start muntah balik 32 minggu

Hai ada tk mcm sy 32 minggu start muntah balik mcm mula mula st 1 , normal ke ? Risau nak dekat raya nie 😅 #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

Same. Sy masuk 31weeks ni dia mai balik dah ala2 mual nk muntah tp x muntah pun. Sme mcm first trimester ritu

Sy pun mual balik start 29 weeks hrtu, sy layankn je laa hehe tp suma benda sy mkn, sbb sy lapar hahaha

Normal kot sis. saya masuk 3rd tri pun start muntah balik. skrg dah 34 weeks.

sy 34w dah start muntah2 balik, kepala pun rasa cm pusing2