Cramp or pain

Hi guys cramp apa yang normal untuk early trimester? #advicepls #advicemommies #firstmom

3 Balas

B4 this sy gugur pun cramping yg sngt teruk xeven xdak spotting n bleeding. Kalau rasa makin lama mkin sakit, cpt cpt la bedrest. Jgn bt kerja byk. Kdg rahim xkuat. Sbb tu cramp perut. Baru ii lagi, amik lgkah berjaga ii elakkan bt kerja berat

Td saya jumpa dr. Dia cakap kalau cramp tu cramp yang macam period pain. Kalau mencucuk cucuk sangat jumpa dr.

saya mengalami hal yang sama bawak je berehat..nnt die hilang jgn terlalu aktif..duduk lama pun tk boleh