Hello Mommies ❤️ I nak share 1 petua if mommies2 semua ada masalah sembelit @ constipation kann

you guys boleh makan dragon fruit, i dapat tips ni dari kawan chinese i 😆 and yaaaaa selesa perut 🥰 i pun google.. betul its goods utk atasi masalah constipation..#sharingiscaring

Hello Mommies ❤️ I nak share 1 petua if mommies2 semua ada masalah sembelit @ constipation kann
2 Balas

💯 betuuul, saya kerap sembelit so mmg makan dragonfruits je. untuk baby yg dah mula makan (6months++), boleh bagi juga as snacking 👍🏻

Betul.. Even dalam app ni pon ade tulis dragon fruit bagus