Gugur 6 week

Gugur kandungan 6 weekk,perlu tak berurut dan berpantang?mc selalunya doc akan bg berapa hari?td doc bg 3 hari(doc swasta) #bantujawab

2 Balas

Dlu sy gugur masa 7 weeks. Doktor suruh berpantang mcm biasa 44 hari. Doktor bagi 2 minggu cuti. Berurut badan tu boleh. Tapi berurut rahim tu xperlu, berisiko.

4h ago

sis g private atau gov?

saya dulu gugur masa 7w. pantang 2 minggu. urut untuk legakan urat2. takot masuk angin. pakai stokin semua

3h ago

ok tq info sis