Nag avail po ba kayo sa vaccine campaign ng ating government?

Our government has an ongoing campaign for Measles-Rubella and Oral Polio. Nag avail po ba kayo mga mommies? Quick Fact: Measles infection can result in blindness, encephalitis (an infection causing brain swelling), pneumonia and even death. We can only stop measles when all children in our communities are vaccinated. Don’t delay, vaccinate today. #TeamBakunanay #ProudToBeABakuNanay #AllAboutBakuna #HealthierPhilippines #VaccinesWorkforAll #Bakuna

Nag avail po ba kayo sa vaccine campaign ng ating government?
11 Replies

Ang nakakatuwa this time ngbabahay bahay na talaga sila. I just present my kid's baby book

wala pa sa amin bagal talaga dito

Yes mamsh

yes.💉

yes po.

yes ♡

yes po

yes

Yes