Hospital experience

Good day po, ok po ba manganak sa DMSF Davao? Share your experience naman po. Thank you! :)#firstbaby #1stimemom #advicepls

1 Reply

Momsh, sali ka sa The Mothers Club mostly taga davao mga nanays andito and post your concern mas dako chance matubag ka sa mga nanganak sa dmsf karon na situation. Before pandemic, okay man ila services. Naa koy 2 kaila nanganak didto ug they even recommend didto nalang ko manganak since for 6yrs pabalik-balik kami admit doon. Dili lang ko sure sa karon kay new protocols na.. :)