My small business ❤️

Good day moms and dads! I’m selling baby and toddler clothes for very affordable prices. For as low as 40 pesos on a single item, 70 pesos for a set item may gamit na si baby! Why buy expensive items na kaliliitan din lang agad. Most of the brands I have are Carter’s. Puro meet ups/pick ups ang previous transactions ko and i recently decided to open for shipping so please check out my store IG @littlestlionabc

My small business ❤️
1 Reply

Hi mommy. Try niyo din pong ipost dito sa tAp post items niyo for sale para mas mapansin ng ibang mommy na naghahanap din. https://community.theasianparent.com/q/have-anything-sale-food-mommy-stuff-cute-thingscommentpost-them-baka/3251539?d=android&ct=q&share=true