Wala nako kasabut 😭

Gekapuy naman ko cge lang engnun sa akung pares nga way buot ug way au mga momshie oi 😭😭😭😭😭 Advice me #housewiferadiayko

2 Replies

pangutan a siya mie ngano nka estorya xa nimo Ana.....storyahi into nga way kasuko....try to kalma lng Jud....

4y ago

niask nako ana niya momshie..engnun rakug "wa btaw kay au". ambut oi. murag kasurenderun namn ko.. kung dli lng tungud sa ako baby..hahay.. natural rman unta nga lalaki ang bumuhi. murag gekasakit man niya nga wakuy work.. huhu

married po Kayo?

4y ago

Hindi po. live in lang po