Tompok coklat???

#firstmom #pleasehelp #firstbaby Hi mommies, saya dah 25 minggu, tapi tadi ada tompok kan coklat dekat pantyliner, nak kata darah bukan, tapi coklat cair, ada yg tahu sebab apa tak?

Tompok coklat???
2 Balas

Ini normal kalau ada tompok kadang2 disebabkan pengembangan rahim …ini spotting…tapi kalau darah banyak lebih or separuh pantiliner kena refer doctor n check…yang kalau mcm awak ni spotting

7mo ago

Oh yaka awak, okay faham faham, baru check urine, darah & bukaan semua okay tkda masalah, lepasni kalau jadi lagi tkda la risau 🥰 thankyou komen dkt kita

Sis dh dpt jwpn ke? Sbb sy 23 week pun ada mcm ni sis..risau jg.

7mo ago

Kita dah p check dgn hospital, kena admit 2 hari juga la sbb doc nak pantau 😂 tapi so far check urine & darah semua okay, benda ni normal kecuali kalau tompok darah & berterusan tu bahaya