Dugaan Covid19

#firstmom Just nk share alhamdullilah slmt bsalin pd 2 sept lps, 38w6d due sbnr 10p sept...sblm ni mmg dh dmam g checkup kat klinik xda suspect nk kne covid kbtulan btol2 time air ketuban pch nk brsalin doc wat swab covid trus +ve...brsalin sorg2 husbnd xbleh tman wad sorg2...mmg dipulaukn btol sbb covid..😅tpi xpa bnda nk jd xthu mne dpt...yg sy nk share time mlyan contraction smbil mengenang nsib teknik prnfasan pnting...lau lyan skit mngis xguna mmg lg skit...tpi lyan skit smbil hmbus tarik nfs sgt2 mbntu buka jln...msuk dri jam 11pm brsalin 9.45am...baby alhamdulillah -ve...sy doakn ibu2 yg bakal brsalin kuat...teknik prnfsan mmg sgt pnting utk ilngkn rsa skit contraction...

1 Balas

Ada effect dekat pernafasan tak? Sbb saya macam baru lepas lega batuk, tapi kdg bila buat deep breathing ada rasa nak terbatuk. Risauuu

12mo ago

xda...tpi lau rsa xsht better check