low blood pressure

#firstbaby dah week 9, masalahnya tiap petang je tekanan darah turun, mcm mana ye?

2 Balas

saya pun mcm tu.dr kata perlu pegi ED untuk check.lagi2 kalau ada rasa nak pitam. sebab takut electrolytes rendah. So boleh cuba masuk air. But if anything pegi je hospital terus.tc

Tak pernah kena pula macam tu, mcm mana awk tau BP low waktu ptg?

1y ago

Ooo mcm tu, nnt cuba tanya doc macam mana, bahaya juga tu klu BP low, mmg akan rasa pening mcm nak pitam.