Difficulty in sleeping

#firstbaby #1stimemom I am 22wks pregnant, and this is my problem almost every night. I tend to get sleepy at 8pm but at 10 or 11pm, I wake up because I need to pee. But when I get back to bed and try to sleep, I can't sleep easily anymore. It takes between 2-3 hrs (max) before I can get myself to sleep again. Is this normal?

1 Reply

yes mamsh thats normal. marami pang gabi na ganyan mrrnasan mo ☺️ tiis lang. Ganyan din ako before. Ngayon na 35weeks na mas mahirap kase mabigat na tyan mo mahirap na pmwesto, makatulog. Minsan ang hirap din huminga. Goodluck!! kakayanin para kay baby 😉