First trim

first trimester ni mmg lesu je ye ? Masalah bila dh baring jeee lemau pulak . Tapi bila buat kerja aktif badan jd lesu mula pening serba tk kenaaaaa . At the same time klu saya buat kerja office mmg mcm kelam kelibut semua benda nk buat cepat2. Saya baru nk masuk 8w. Macam mana ya nk atasi pening kepala lesu badan… sampai minggu ke berapa hilang rasa2 lesu pening . Muntah2 saya takda #firstmom

1 Balas

sy 8w bdn cpt penat , muntah ii loya pening kepale semue ad tk bleyy cium bau ape ii yg msk tumis ii pon tk bleyy auto nk muntah . tp org kate Akan hilang dlm 5-6 bulan pregnancy